ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαρομετρικό χαμηλό με καταιγίδες και σκόνη απόψε

Αγριεύει σταδιακά ο καιρός και ετοιμαζόμαστε για έντονα φαινόμενα

Βαρομετρικό χαμηλό αρχίζει να επηρεάζει σταδιακά την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα νότια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα νοτιοανατολικοί ως νότιοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται αρχικά να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσουν λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα δυτικά και νότια τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τριήμερο με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ αργότερα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αλλά θα παραμείνει κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X