ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτούς ψάχνουν για κλοπή χιλιάδων ευρώ (pics)

Μήπως τους έχετε δει;

Η Αστυνομία αναζητεί δύο άντρες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής του χρηματικού ποσού των 8.140 ευρώ, που διαπράχθηκε στις 2 Νοεμβρίου, 2018 στην Πάφο.

Οι άντρες περιγράφονται ως ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1.70-1.75μ. περίπου, εύσωμοι, ο ένας με άσπρα και ο άλλος με μαύρα μαλλιά.


«Γάζωσαν» με τέσσερις σφαίρες τον Χριστοδούλου


Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι δύο άντρες εισήλθαν σε κατάστημα στην Πάφο και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους μετατρέψει το χρηματικό ποσό των 10.000 δολαρίων σε ευρώ. Οι ύποπτοι αφού καταμέτρησαν το ποσό το 10.000 δολαρίων και το έβαλαν σε φάκελο, τον έδωσαν στον καταστηματάρχη ο οποίος τους έδωσε το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ. Αφού αναχώρησαν τα δύο πρόσωπα από το κατάστημα, ο ιδιοκτήτης άνοιξε το φάκελο, ο οποίος ήταν άδειος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 22606021-6049 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X