ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον ψάχνουν από το 2015 - Σε πόσες υποθέσεις βρήκαν το DNA του (Φωτογραφία)

Στη δημοσιότητα το όνομα του - Μήπως τον έχετε δει;

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ενός εκ των δραστών της ληστείας στη Λάρνακα ο οποίος φαίνεται να είναι γνωστός στις Αρχές.

Μάλιστα ο εν λόγω άντρας είναι καταζητούμενος από τον Ιούνιο του 2015 αφού το DNA αλλά και τα δακτυλικά του αποτυπώματα έχουν ταυτοποιηθεί με επτά υποθέσεις για σωρεία αδικημάτων.

«Ο Emamali Esmaeil Zadeh Ghader,(ημερ. γένησης 05/05/1975) από το Ιράν, καταζητείται από την Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επτά διερευνώμενες υποθέσεις Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστειών, διάρρηξης και κλοπής καθώς και τραυματισμού. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. Οι υποθέσεις διερευνώνται από τα Τ.Α.Ε. Λεμεσού, Λευκωσίας, Πάφου και Λάρνακας.».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας τον ψάχνουν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σήμερα 12 Μαρτίου, στη Λάρνακα, πρόκειται για τον ESMAEIL ZADEH GHADER EMAMALI, 44 ετών, από το Ιράν.


Χρησιμοποίησαν βία οι δράστες - Τους ψάχνει παντού η Αστυνομία (pics)


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X