ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτόν ψάχνουν για απόπειρα φόνου (Φωτογραφία)

Μήπως τον έχετε δει;

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες στην επαρχία Πάφου και για διευκόλυνση των ανακρίσεων, η Αστυνομία καταζητεί τον ΗΑΝΙ BADR MALLAK FARAHAN από την Αίγυπτο, ηλικίας 24 ετών, κάτοικο Αργάκας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Η υπόθεση 

Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας 21χρονου αλλοδαπού μετά από τραυματισμό του από ομοεθνή του, ενώ το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες το απόγευμα μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου 21χρονος αλλοδαπός κάτοικος χωριού διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος.

Ο 21χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή.
Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία φαίνεται πως ο 21χρονος καυγάδισε με ομοεθνή του ο οποίος στην συνέχεια τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα.

Η Αστυνομία κατέχει μαρτυρία εναντίον 24χρονου ομοεθνή του 21χρονου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Η σκηνή του επεισοδίου έχει αποκλειστεί και μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν στην παραλαβή τεκμηρίων για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X