ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας: Κλείνουν τμηματικά οι δύο λωρίδες

Διαβάστε πότε και σε ποια περιοχή

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιώνκαι Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 15/10/2018 μέχρι την Πέμπτη 1/11/2018, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, τμηματικά από τον κόμβο του Γ.Σ.Π μέχρι την Αλάμπρα.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνον, σε τμήματαμήκους 1000μ. περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X