ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Όλες οι λεπτομέρειες

Εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, πιθανόν να επηρεάσουν την ομαλή κυκλοφορία της τροχαίας κίνησης.

Στην επαρχία Λευκωσίας, καθημερινά μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 2μ.μ., τμήμα της οδού Δημοκρατίας στο Πέρα Χωρίο Νήσου (γέφυρα παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού εντός της Κοινότητας) είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση, λόγω έργων συντήρησης της γέφυρας. Η κυκλοφορία, διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς.

Παράλληλα, στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας, συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης σε 69 φωτοελεγχόμενες συμβολές, με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (pedestrian countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Οι εργασίες σε κάθε φωτοελεγχόμενη συμβολή ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Αυτή την εβδομάδα, διεξάγονται εργασίες στις συμβολές:
• Λεωφ. Στροβόλου/Οδός Καντάρας (Δήμος Στροβόλου)
• Λεωφ. Ακροπόλεως/Οδός Κορυτσάς (Δήμος Στροβόλου)
• Λεωφ. Ακροπόλεως/28ης Οκτωβρίου (Δήμος Στροβόλου)
• Οδός Αγίου Ανδρέου/Πουλίου Καποτά (Δήμος Λευκωσίας)

Οι εργασίες ξεκινούν καθημερινά μετά την πρωινή ώρα αιχμής και ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής, εκτός απροόπτου, περιορίζοντας την αναπόφευκτη διαταραχή της κυκλοφορίας στο ελάχιστο δυνατόν.

Στην επαρχία Λάρνακας, μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 9π.μ. και 4μ.μ., εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ στο Κίτι.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου κλείνει τμηματικά (100 μέτρα κάθε φορά) και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Στην επαρχία Πάφου, άρχισαν χθες εργασιών βελτίωσης τμήματος της οδού Ιεροκήπων, στο Δήμο Γεροσκήπου, οι οποίες θα διαρκέσουν για περίπου έξι μήνες. Λόγω των εργασιών, το τμήμα της οδού Ιεροκήπων, από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι την οδό Πάτμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση από και προς την Γεροσκήπου, διοχετεύεται μέσω της οδού Αγαπήνορος, σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση.

Πέραν των πιο πάνω εργασιών, στις κύριες αρτηρίες του οδικού δικτύου, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων, αναμένεται να παρουσιαστεί η συνήθης, πρωινή, αυξημένη, τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για αποφυγή οποιωνδήποτε δυσάρεστων καταστάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X