ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η κατάσταση στους δρόμους προς Τρόοδος

Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί

Ανοικτοί είναι για όλα τα οχήματα είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, τόσο μέσω επαρχίας Λεμεσού όσο και μέσω επαρχίας Λευκωσίας, ωστόσο η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά, παρουσιάζει συχνές αλλαγές λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Στην περιοχή του Τροόδους επικρατεί ομίχλη και βροχόπτωση.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι λόγω κατολισθήσεων, όγκων χώματος και πετρών, οι δύο λωρίδες του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι την έξοδο Αυδήμου, θα παραμείνουν κλειστές για την τροχαία κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω των εξόδων Πισσουρίου και Αυδήμου προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λεμεσό.


«Χαλασμός»: Ποτάμια οι δρόμοι στη Λεμεσό - Δέκα κλήσεις σε δεκαπέντε λεπτά (vid)


 

Στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος, εξακολουθούν να είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση οι δρόμοι:

Αγίου Νικολάου - Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού
Κελοκεδάρων - Αμαργέτης - Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή
Σαλαμιούς – Γαλαταριάς
Πόλης Χρυσοχούς - Παλιάς Θελέτρας

Στην επαρχία Λάρνακας εξακολουθεί να παραμένει κλειστός ο δρόμος Αγίου Θεοδώρου προς παραλιακό δρόμο Μαζωτού – Ζυγίου και προς τις δύο κατευθύνσεις, λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και συσσώρευσης νερού.


Το «ροζ» βίντεο σκότωσε τη Λίνα; - Μαρτυρία «φωτιά» (vid)


 

Λόγω των βροχοπτώσεων ολισθηροί είναι οι δρόμοι και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της χώρας. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X