ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 46χρονου ψαροτουφεκά στην Λάρα

Σε απόσταση αναπνοής από την τραγωδία η σύζυγος του

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος 46χρονου ψαροτουφεκά από την Ρωσία στην περιοχή της Λάρας, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου που διενήργησε σήμερα νεκροψία επί της σορού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στις 14:32 το απόγευμα της Παρασκευής , το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο άτομο στη θαλάσσια περιοχή Λάρας.

Άναψαν τα αίματα στη Λεμεσό - Καυγάς με ρόπαλα και μαχαίρια

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ "ΝΈΑΡΧΟΣ" κινητοποιώντας δυνάμεις διάσωσης και συγκεκριμένα ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου και ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας, ενώ στο σημείο έσπευσε επίσης ταχύπλοο σκάφος με εθελοντές.

Το αγνοούμενο άτομο εντοπίστηκε από τα ταχύπλοα σκάφη αναίσθητο στην επιφάνεια της θάλασσας και ανασύρθηκε από τους διασώστες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου και τους εθελοντές. Το άτομο παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 46χρονο από την Ρωσία.

Η σύζυγος του 46χρονου που βρίσκονταν στο μικρό φουσκωτό σκάφος την ώρα του επεισοδίου και σε 300 μέτρα περίπου από την ακτή ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγος της έπεσε στην θάλασσα με την στολή και το ψαροτούφεκο του χωρίς ωστόσο να φέρει φιάλη οξυγόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X