ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης Γιαννούλας

Δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητο της, στον Οίκο Μαραθάσας στην Επαρχία Λευκωσίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο θάνατος της οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ από θλαστική ρήξη καρδιάς από νύσσον και τέμνον όργανο. Την νεκροτομή διενέργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο οποίος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και τέθηκε υπό κράτηση για οκτώ μέρες. 


Φονικό Μαραθάσας: «Μεν με θωρείς εμένα, θώρε μπροστά σου»


Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα, μέσα στο αυτοκίνητό της, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Οίκο Μαραθάσας. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την πληροφορία έδωσε στην Αστυνομία πολίτης, γύρω στις 13:15 της Δευτέρα 12/11, ότι εντός του αυτοκινήτου υπήρχε μια αναίσθητη γυναίκα.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν την γυναίκα νεκρή, με τραύμα στον λαιμό, πιθανόν από μαχαίρι.

Στην σύλληψη του Γεωργιανού υπόπτου, προχώρησε, μερικές ώρες μετά τον φόνο, η Αστυνομία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, Γιαννάκη Χαραλάμπους, στο 24News, πρόκειται για αλλοδαπό, Γεωργιανό, ο οποίος φέρεται να γνώριζε τα ωράρια εργασίας και τα δρομολόγια του θύματος, η οποία είναι 56χρονη υπεύθυνη υπεραγοράς, Γιαννούλα Χατζηγιάννη, που είχε και την ευθύνη του ταμείου.

Μάλιστα, ο ύποπτος φέρεται να είχε σχεδιασμένο το έγκλημα, καθώς νωρίτερα, εντός της ημέρας, φρόντισε να εφοδιαστεί με σουγιά, τον οποίο αγόρασε από κατάστημα της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X