ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Αυτές είναι οι φωτογραφίες από συναυλία που προκάλεσαν ντόρο (pics)

Τι λέει ο Υπουργός Υγείας και τι οι διοργανωτές

24news team

Ντόρος προκλήθηκε γύρω από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στις οποίες φαίνεται να μην τηρήθηκαν τα καθορισμένα, από το υπ. Υγείας, μέτρα.

Την ανησυχία του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου, προκάλεσαν οι πληροφορίες που έφθασαν στους αρμόδιους αναφορικά με την πραγματοποίηση μαζικών εκδηλώσεων χωρίς την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων για προστασία μετάδοσης και διασποράς του ιού COVID 19.

Σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, o Υπουργός Υγείας, αναφέρει ότι «τις προηγούμενες μέρες έχει περιέλθει στην αντίληψη των αρμοδίων Αρχών, η πραγματοποίηση μαζικών εκδηλώσεων, όπου δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα σε ό,τι αφορά αποστάσεις ή μέγιστο αριθμό ατόμων και τα στοιχεία αυτά δόθηκαν για περαιτέρω διερεύνηση και τις δέουσες ενέργειες από την Αστυνομία».


Προσθέτει ότι «σε συνεννόηση των Υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης και του Υφυπουργού Τουρισμού, δόθηκαν οδηγίες στις αρμόδιες Υπηρεσίες για εντατικοποίηση των ελέγχων και αυστηρή επιβολή των προστίμων σύμφωνα με τις πρόνοιες της νομοθεσίας, όπου διαπιστώνεται παραβίαση».

Οι φωτογραφίες που έβαλαν «φωτιά»

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από συναυλία Ελληνίδας τραγουδίστριας, στο αμφιθέατρο «Σκαλί Αγλαντζιάς» την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουλίου, ήταν και αυτές που πυροδότησαν τα διάφορα σχόλια.

Πάντως, να σημειωθεί, ότι οι Αρχές από πλευράς τους τονίζουν πώς το όλο θέμα είναι υπό διερεύνηση ενώ οι διοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης ξεκαθαρίζουν πώς δεν υπήρξε καμία παράβαση αφού τα μέτρα τηρήθηκαν με ευλάβεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X