ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα αίτια θανάτου του 22χρονου Ανδρέα

Σφοδρή η σύγκρουση που του στέρησε την ζωή

Σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών κακώσεων σώματος, οφείλεται ο θάνατος του Ανδρέα Ανδρέου, 22 χρόνων από το Φρέναρος, που έχασε χθες βράδυ τη ζωή του σε οδικό δυστύχημα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 22χρονου διενεργήθηκε το μεσημέρι από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και κατέδειξε πως «αιτία θανάτου του νεαρού ήταν αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολλαπλών κακώσεων σώματος και ζωτικών οργάνων, λόγω τροχαίου δυστυχήματος».


Κύπρος: «Κρατήρας» καταστρέφει και... καταπίνει το σπίτι τους (Pics)


Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «γύρω στις 8 χθες το βράδυ 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Κάβο Γκρέκο – Πρωταρά στην Αγία Νάπα με κατεύθυνση την Αγία Νάπα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, κτύπησε πλευρικά με μοτοσικλέτα που οδηγείτο από 22χρονο από το Φρέναρος».

Πρόσθεσε ότι «από τη σύγκρουση ο 22χρονος εκσφενδονίστηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ακόμα ότι «από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος ενώ δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού για μοτοσικλέτα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κωνσταντίνου είπε πως «φαίνεται ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή αν αναλογιστεί κανείς και τη σοβαρότητα των τραυμάτων που έφερε το θύμα. Εγινε έλεγχος αλκοόλης στον 23χρονο οδηγό του αυτοκινήτου με μηδενική ένδειξη».

 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X