ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αύριο η αφετηρία για την αισθητή άνοδο

Νέα βδομάδα με σκόνη και ζέστη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από τη Δευτέρα αναμένεται σχετικά θερμή αέρια μάζα.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά, στα νότια παράλια, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και παροδικά στα νότια ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα παράλια, θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά τα βόρεια, όπου θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, μετά τη διάλυση της πρωινής χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί παντού κυρίως αίθριος. Το απόγευμα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη κατά το τριήμερο, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα αυξάνονται.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα και περαιτέρω άνοδο μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X