ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλάει» ο καιρός το απόγευμα - Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ η αραιή σκόνη που παρατηρείται αναμένεται να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.


 Επικίνδυνα προϊόντα στην κυπριακή αγορά - Έχετε κάποια από αυτά;


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά αλλά θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, το πρωί κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Πώς ξεβράστηκαν νεκρές αγελάδες και χελώνα σε παραλία στον Πρωταρά


Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που στα βόρεια παράλια δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να παραμείνει λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί, το Σάββατο, λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X