ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νάσος - Αθώος ο οδηγός που χτύπησε τον Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Πέντε στο εδώλιο για ανθρωποκτονία

Στις 27 Απριλίου 2017, λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ο Νάσος Κωνσταντίνου δέχθηκε επίθεση στην Αγίου Δημητρίου και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, διέσχισε κάθετα τον δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Ο 24χρονος φίλος του ΠΑΟΚ από την Πάφο, που μαζί με φίλους βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του Δικεφάλου να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, νοσηλεύτηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου, όμως στις 4 Μαΐου έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις και ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον Νάσο βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ωστόσο το δικαστήριο αποφάνθηκε πως δεν έφερε την παραμικρή ευθύνη για το μοιραίο χτύπημα που δέχθηκε ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αθώωση του οδηγού δυσχεραίνει τη θέση των έξι συνολικά κατηγορουμένων για την υπόθεση, δύο εκ των οποίων έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, θα καθίσουν οι πέντε εξ αυτών στις 10 Απριλίου καθώς ο ένας είναι ανήλικος, με το κατηγορητήριο να είναι ιδιαίτερα βαρύ και να αφορά ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απρόκλητες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, εξύβριση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Πηγή: paok24

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση