ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξαν οι ουρανοί - Καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια (vid)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Τα τερτίπια του καιρού δεν λένε να κοπάσουν αφού επικρατεί κακοκαιρία σε ολόκληρη την Κύπρο με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια.

 

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία τα έντονα καιρικά φαινόμενα οφείλονται στην ασθενή χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά, στα νότια και τα δυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.


Mιτσερό: Ραγδαίες εξελίξεις - Φέρεται να παραδέχτηκε ενοχή ο 35χρονος


Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά στα δυτικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2

βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.


Τι είναι ο «ανάποδος κεραυνός» που καταγράφηκε στην Κύπρο (Vid)


Την Κυριακή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία την Κυριακή δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X