ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχή με αίθριο καιρό και συνέχεια με καταιγίδες

Πότε θα νιώσουμε Άνοιξη

Ασταθής αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι αύριο το απόγευμα.

Απόψε αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 53 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση