ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποχαιρετά η «Λυδία» - Συνεχίζονται οι βροχές

Δεν αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από την Παρασκευή (10/1).

Το απόγευμα της Πέμπτης (9/1) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι και παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ανατολικά παράλια, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (10/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να υπάρχει παγετός.

Το Σάββατο (11/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή (12/1) και τη Δευτέρα (13/1), περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, με ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών ή και παροδικής ελαφράς χιονόπτωσης στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση