ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα ληστείας Λεμεσού: Από Πάφο κλάπηκε το όχημα των δραστών

Ανήκει σε Κινέζο μόνιμο κάτοικο της περιοχής

Από την Πάφο εκλάπη το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της χθεσινής απόπειρας ληστείας της χρηματαποστολής στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ανήκει σε Κινέζο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, το όχημα εξαφανίστηκε από το σημείο όπου το είχε σταθμευμένο ο ιδιοκτήτης του, πριν περίπου τρεις ημέρες.

Το όχημα εντοπίστηκε να φλέγεται λίγη ώρα μετά την απόπειρα ληστείας κατά της χρηματαποστολής στη Λεμεσό.


Σεισμός τα ξημερώματα στην Κύπρο


Άφαντοι παραμένουν οι δράστες

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της απόπειρας ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 11:45 χθες το πρωί, έξω από πολυκατάστημα στην Μέσα Γειτονιά στην Λεμεσό με στόχο χρηματαποστολή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνο Βασιλείου, ένας εκ των δραστών επιτέθηκε με μανία σε υπάλληλο της χρηματαποστολής.

Ο δράστης χρησιμοποιώντας σηδερολοστό άρχισε να τον κτυπά με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να βρεθεί στο έδαφος. Σε κάποια φάση ο θρασύς ληστής αφού έβλεπε πως δεν τα κατάφερε να αποσπάσει το σάκο με τα χρήματα πήγε προς το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Εκεί βρήκε την ευκαιρία ο υπάλληλος να βάλει το σάκο με τα χρήματα στο όχημα και να κλειδώσει την πόρτα. Οι δράστες είδαν ότι το σχέδιο τους απέτυχε και τράπηκαν σε φυγή. Ο σάκος που ήταν ο στόχος των δραστών περιείχε γύρω στις 100.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ο υπάλληλος από τα χτυπήματα του δράστη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού και δεν φέρει καμία ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Έζησαν τον «τρόμο» οι πολίτες

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν μέσα στο πολυκατάστημα κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στα όσα είδε. Όπως είπε, άκουσε πυροβολισμούς και οι παρευρισκόμενοι που ήταν μέσα τρομοκρατήθηκαν.

«Κοίταξα από το ταμείο ένα Pajero να κινείται προς την χρηματαποστολή και ο συνοδηγός βγήκε έξω και έβγαλε πιστόλι και έπαιξε δυο φορές στον αέρα προς το μέρος των σεκιουριτάδων» προσθέτοντας «Εγώ ήμουν έτοιμος να τρέξω να βοηθήσω, αγόρασα και ένα τσεκούρι αλλά όταν είδα το όπλο έκανα πίσω. Την ώρα των πυροβολισμών ήταν όλοι τρομοκρατημένοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X