ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου κατά Ροδοθέου: Σε απευθείας δίκη ο Rudolf

Φέρεται να είναι το πρόσωπο που πυροβόλησε

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε εκ νέου ο Balazovjegh Miroslav, γνωστός ως «Rudolf», σχετικά με την υπόθεση για την απόπειρα φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου που σημειώθηκε στις 26/11/18 σε κεντρικό σημείο στη Λευκωσία.

Ο «Rudolf» παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας στις 24/9, ενώ κατά την σημερινή διαδικασία ο συνήγορος υπεράσπισής του δεν έφερε ένσταση στο να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.


Βρετανικά ΜΜΕ: «Θα ερχόταν στο δωμάτιο για όργιο»


Ο 40χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, συνωμοσία για φόνο, παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών υλών.

Όπως ακούστηκε στην προηγούμενη διαδικασία, ο Miroslav φέρεται να είναι και το πρόσωπο που πυροβόλησε πέντε φορές κατά του αυτοκινήτου του Νίκου Ροδοθέου.

Θυμίζουμε πως ο Σλοβάκος, συνελήφθη τον Ιανουάριο στο σπίτι που κρυβόταν, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην «αστυνομία» της Κερύνειας.

Το «δικαστήριο» των κατεχομένων έκρινε ένοχο τον Miroslav Balazovjech για παράνομη είσοδο στα κατεχόμενα.


Αυτή είναι η σύντροφος Κύπριου που χάθηκε στην Ικαρία (Pics)


Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά Μέσα Μαζική Ενημέρωσης, ο Balazovjech καταδικάστηκε από «δικαστήριο» στις 22 Μαρτίου σε επτά μήνες φυλάκιση.

Ο Σλοβάκος φέρεται να είναι συνεργός του Ιωσήφ Ιωσήφ, γνωστού ως «Σήφη», ο οποίος επίσης συνελήφθη στα κατεχόμενα για παράνομη είσοδο και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Σήφης» κατηγορείτο για παράνομη κατοχή όπλων, παράνομη διαχείριση πυροβόλων όπλων, παράνομη κατοχή εκρηκτική υλικών, παράνομα πυροβόλα όπλα, παράνομη μετακίνηση εκρηκτικών υλών, παράνομα παραποιημένα έγγραφα, απομίμηση ταυτότητας άλλου ατόμου και πράξη αντίθετη προς το νόμο περί μετανάστευσης.

Ο 40χρονος Ιωσήφ, γνωστός ως «Σήφης», εντοπίστηκε από την «αστυνομία» των κατεχομένων σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Αμμόχωστο. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X