ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου: Στο κελί 43χρονος

Η απόπειρα φόνου εναντίον του 39χρονου διαπράχθηκε γύρω στις 9.10 το βράδυ της Τετάρτης

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα τέθηκε ο 43χρονος ύποπτος για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες βράδυ, στην Πάφο, με θύμα 39χρονο. Ο 43χρονος είχε συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Η απόπειρα φόνου εναντίον του 39χρονου διαπράχθηκε γύρω στις 9.10 το βράδυ της Τετάρτης, στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου αυτός διαμένει, στην Πάφο. Ενώ ο ίδιος βρισκόταν πεζός στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, άνδρας οδηγός αυτοκινήτου, φέρεται να οδήγησε σκόπιμα το όχημά του εναντίον του και να τον κτύπησε. Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με σοβαρό κάταγμα στο πόδι, ενώ αφού για το περιστατικό έλαβε γνώση η Αστυνομία, ακολούθησαν εξετάσεις για εξακρίβωση των στοιχείων και εντοπισμό του δράστη. Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος, ήταν ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει κάποιες διαφορές με τον 39χρονο.

Εναντίον του 43χρονου υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ το πρωί της Πέμπτης παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X