ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Πάφου: Η πάλη πατέρα και γιου και ο δεύτερος πυροβολισμός στον τοίχο

Υπό 8ήμερη κράτηση ο πατέρας

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 64χρονου για την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες στην Πάφο.


Διπλό κτύπημα διαρρηκτών σε χωριό σε μια μέρα


Ο 64χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Πάφος: Τι όπλισε το χέρι του πατέρα και πυροβόλησε τον γιο του


Τα γεγονότα

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, χθες, γύρω στις 3.10 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χωριό της επαρχίας Πάφου, 64χρονος πυροβόλησε εναντίον 44χρονου με το κυνηγετικό του όπλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δεύτερου.


Καιρός: Κυριακή με εντελώς διαφορετικό σκηνικό


Ο 44χρονος, που είναι γιος του 64χρονου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στον αριστερό ώμο και στο αριστερό χέρι. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ο 64χρονος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στο 24News, στην απόπειρα φόνου, οδήγησε η διαμάχη που είχαν πατέρας και γιος, σε σχέση με οικογενειακά θέματα.

Μάλιστα, μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ο 44χρονος γιος, όρμηξε στον πατέρα του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πάλη μεταξύ τους. Κατά την πάλη τους, το κυνηγετικό εκπυρσοκρότησε και η δεύτερη βολή έπληξε τοίχο της οικίας.

Η Αστυνομία, πρόσθεσε, κατάσχεσε δύο όπλα, ένα κυνηγετικό και ένα μικρότερο κυνηγετικό, φλομπέρ, τα οποία δεν θα δοθούν ξανά στον 64χρονο, ενώ θα του αφαιρεθεί και η άδεια κατοχής τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση