ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα – Ψάχνουν ακόμη τους δύο δράστες

Τι αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

ΚΥΠΕ

Η Αστυνομία στη Λάρνακα συνεχίζει να καταζητεί δύο άτομα ηλικίας 37 και 36 ετών για υπόθεση που αφορά απόπειρα φόνου 34χρονου που διενεργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου, στην πόλη του Ζήνωνα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας «τα δύο άτομα που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της απόπειρας φόνου εξακολουθούν να καταζητούνται. Πρόκειται για άτομα που απασχόλησαν και στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιας φύσης υποθέσεις για τις οποίες και έχουν συλληφθεί».

Πρόσθεσε ότι «οι συγκεκριμένες υποθέσεις εναντίον των δύο ατόμων, έχουν καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία είχε ζητήσει όπως, τα δύο άτομα τεθούν υπό κράτηση, αφού τα αδικήματα για τα οποία ήταν ύποπτα ήταν σοβαρά και επαναλαμβανόμενα, εντούτοις το Δικαστήριο τα άφησε ελεύθερους με όρους».

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου λήφθηκε πληροφορία ότι σε συγκεκριμένη οδό στη πόλη, υπήρχε τραυματισμένο άτομο το οποίο κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή. Στο σημείο μετέβησαν μέλη από διάφορες Υπηρεσίες της ΑΔΕ Λάρνακας όπου εντόπισαν ένα 34χρονο, που βρισκόταν τραυματισμένος στο έδαφος, φέροντας κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη.

Από εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 21.15 δύο άτομα έγιναν αντιληπτά τη στιγμή που αφαιρούσαν καταλύτη από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στη περιοχή. Τα δύο πρόσωπα έγιναν αντιληπτά από θαμώνες παρακείμενου εστιατορίου και τα καταδίωξαν, μεταξύ αυτών και ο 34χρονος τραυματίας.

Οι δύο δράστες φέρονται  να μπήκαν σε αυτοκίνητο και οδηγώντας με την όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησαν τον 34χρονο και στη συνέχεια εγκατέλειψαν στη σκηνή. Από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ατόμων, 37 και 36 ετών για το αδίκημα της απόπειρας φόνου εκ προμελέτης, οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα προς εντοπισμό τους και συνεχίζουν να καταζητούνται.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X