ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου κατά 49χρονης: Άφαντο παραμένει το μαχαίρι

Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 46χρονος

Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, παραπέμφθηκε σήμερα ο 46χρονος από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος είχε συλληφθεί, ως ύποπτος, για την απόπειρα φόνου της 49χρονης εν διαστάσει συζύγου του, επίσης από τη Σρι Λάνκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 29 Ιουλίου, στην οικία - γραφείο, της εργοδότριας της 49χρονης, στην περιοχή Ζακακίου, όταν ο 46χρονος την επισκέφθηκε για να συζητήσουν για το διαζύγιο τους.

Όπως ο ίδιος φέρεται ν` αναφέρει στην κατάθεσή του, σε κάποια στιγμή λογομάχησαν και τότε ανέσυρε μικρό μαχαίρι τραυματίζοντας την εν διαστάσει σύζυγο του στο πρόσωπο και στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ επιχειρούσε να ταξιδέψει πίσω στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου διαμένει.

Για την υπόθεση αναζητούνταν δυο πρόσωπα, ένας Ε/κ και μια γυναίκα από τη Σρι-Λάνκα, οι οποίοι φέρονται να μετέφεραν στη σκηνή τον 46χρονο για να συνομιλήσει με την 49χρονη. Οι δυο εντοπίστηκαν, ανακρίθηκαν και αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν ως μάρτυρες κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το μαχαίρι, το οποίο, σύμφωνα με τον 46χρονο, πέταξε σε παρακείμενο χωράφι κατά την αναχώρηση από τη σκηνή.

Η έναρξη της δίκης του ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ορίστηκε για τις 25 Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, το θύμα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X