ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόγευμα με βροχές και καταιγίδες

Πού αναμένονται βροχές και το βράδυ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι και την Τετάρτη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, στα ορεινά ή και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.


Καταστροφικό χτύπημα ανεμοστρόβιλου – Η επόμενη μέρα (pics)


Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα ανατολικά και νότια παράλια θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα ανατολικά θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Ανεμοστρόβιλος - Ανακοινώθηκε η πρώτη οικονομική βοήθεια


Ίδιο σκηνικό και τις επόμενες μέρες

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά το απόγευμα θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, αρχικά μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ, αλλά μέχρι το απόγευμα θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Άνοιξαν 13 θέσεις εργασίας στην ΑΗΚ - Όλες οι λεπτομέρειες


Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως από το απόγευμα της Τετάρτης και την Πέμπτη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη και την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X