ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκπαιδευτικές οργανώσεις: Έχουν κρυμμένο «άσο» στο μανίκι τους

Ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρία, αναμένονται οι αποφάσεις

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 η κοινή συνεδρία των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξετάζονταν μέτρα αντίδρασης, συμπεριλαμβανομένων των απεργιακών, μετά την απόρριψη από τη Διυπουργική Επιτροπή της θέσης των εκπαιδευτικών οργανώσεων για έξοδο από την κρίση στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης.

Όπως τόνισε νωρίτερα συντεχνιακή πηγή στο ΚΥΠΕ, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις συμπορεύονται μαζί και τα επόμενα βήματα τους θα είναι από κοινού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μια εισήγηση που αναμένεται να κατατεθεί κατά τη συνεδρία είναι όπως καθοριστούν τα οποιαδήποτε απεργιακά μέτρα από την ερχόμενη εβδομάδα, ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους γονείς να διευθετήσουν το πού θα αφήσουν τα παιδιά τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις «έχουν κρυμμένο «άσο» στο μανίκι τους», και από τις εισηγήσεις που αναμένεται να τεθούν ενώπιον των μελών των ΚΔΣ των οργανώσεων κάποια θα αφορά και τις εγκαταστάσεις στις σχολικές μονάδες, αλλά και τα κλιμακωτά μέτρα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση