ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάτη με άστεγους: Νέα αναβολή στην υπόθεση

Πότε ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος

Με το Κακουργιοδικείο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση που παρατηρείται, αναβλήθηκε εκ νέου, για τις 29 Ιουνίου, η υπόθεση χρησιμοποίησης αστέγων για εξαπάτηση του κράτους και απόσπαση χρηματικού ποσού, που αφορούσε τη διαμονή και σίτιση τους σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Σήμερα αναμενόταν να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τρεις κατηγορούμενοι, ο 46χρονος Πρόεδρος κινήματος για αστέγους, ο 57χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και ο 66χρονος υπάλληλος υποδοχής.

Ωστόσο, το αίτημα της υπεράσπισης για λεπτομέρειες και διευκρινίσεις επί του κατηγορητηρίου δεν έχει ακόμη ικανοποιηθεί, με το δικαστήριο να επισημαίνει προς τον δικηγόρο της Δημοκρατίας ότι το αίτημα εκκρεμεί από το τέλος Μαρτίου και ότι «η νομική υπηρεσία όφειλε να σπεύσει γρήγορα».

Ως εκ τούτου, η υπόθεση ορίστηκε για απάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, στις 08:45.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε καταγγελθεί στις 28 Αυγούστου 2019 από λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών, καθώς σε αρκετούς ελέγχους δεν εντοπίζονταν οι άστεγοι που φέρεται να φιλοξενούσε το ξενοδοχείο και για τους οποίους η διεύθυνσή του λάμβανε χρήματα από το κράτος.

Οι κατηγορούμενοι παραμένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X