ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντίο Μαρικάρ.. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ

Όλοι αποχαιρέτησαν τη φίλη τους Maricar σηκώνοντας το δεξί τους χέρι

Αντίο Maricar, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, ήταν η υπόσχεση που έδωσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στη Λεμεσό, για την 30χρονη Maricar Valdez Arquilla από τις Φιλιππίνες, ενός εκ των επτά θυμάτων του καταδικασθέντα κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Καθολικό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, με τη μαυροφορεμένη μάνα να αποχαιρετά με δάκρυα την κόρη της, το άψυχο σώμα της οποίας είχε εντοπιστεί μέσα σε μια από τις βαλίτσες θανάτου της Κόκκινης λίμνης.

Μεταξύ άλλων, τη Maricar αποχαιρέτησε για το μακρινό της ταξίδι στις Φιλιππίνες και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ενώ εκ μέρους του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαϊδη, μίλησε ο Προϊστάμενος Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, Δημήτρης Θεοτής.

Ευχήθηκε όπως ο Θεός δώσει δύναμη στους συγγενείς και φίλους της, αλλά και στον 9χρονο γιο της, για να συνεχίσουν τη ζωή τους και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η αδικοχαμένη Maricar βρίσκεται στον παράδεισο.



Όταν στερέψουν τα δάκρυα, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που δεν είναι πια μαζί μας, είπε εξάλλου εκπρόσωπος της φιλιππινεζικής κοινότητας της Καθολική Εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης.

"Αυτές οι αναμνήσεις σας κρατάνε ζωντανούς, στην καρδιά μας και έτσι συνεχίζετε να είστε μαζί μας", είπε και ευχήθηκε όπως η ψυχή της Maricar αναπαυθεί εν ειρήνη και διαβεβαίωσε ότι πάντα η παρουσία της θα παραμείνει στις θύμισες των φίλων της.

Σηκώνοντας το δεξί τους χέρι, όλοι αποχαιρέτησαν τη φίλη τους Maricar, καθώς το φέρετρο μεταφερόταν εκτός του Καθολικού Ναού, για το τελευταίο ταξίδι προς την πατρίδα της, τις Φιλιππίνες, όπου θα γίνει η ταφή της.

Η σορός της Μαρικάρ Βαλντέζ εντοπίστηκε στις 4 Ιουνίου από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, μέσα σε πλαστική βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, δεμένη, με πλάκες πεζοδρομίου, και σε προχωρημένη αποσύνθεση. Η Μαρικάρ ήταν ελλείπουσα από τον Δεκέμβριο του 2017.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X