ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοιξιάτικος σήμερα ο καιρός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά τόπους παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόπειρα κατά Ροδοθέου: Ακούει την ποινή του ο 26χρονος


Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 51 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση