ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοίγει σήμερα η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων

H πρωτεύουσα ετοιμάζεται να μεταφέρει μικρούς και μεγάλους σε ένα αστερόκοσμο και να υποδεχτεί χαρούμενες παιδικές φωνές.

Wiz Guide

Η Ελληνική τράπεζα παρουσιάζει την Παραμυθούπολη Λευκωσίας 2022

H πρωτεύουσα ετοιμάζεται να μεταφέρει μικρούς και μεγάλους σε ένα αστερόκοσμο και να υποδεχτεί χαρούμενες παιδικές φωνές.

H Τάφρος Ντ’ Αβιλα αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να γευτούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Με την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης έρχεται ξανά με σύγχρονα, εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου!

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών!

Για 52 ολόκληρες μέρες στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικά σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο το κόσμο!
Ανοίγουν σήμερα οι πόρτες για τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες που θα ζήσουμε στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας.

Χρυσός Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, EKO Cyprus, Ζελεδάκια Moller’s, Χυμοί Fontana, Carlsberg 0%, Coca-Cola HBC Κύπρου, Φούρνοι Ζορπάς, έτοιμος παγωμένος καφές El cafe, γαριδάκια GIANTS, Πάρκο Παλιάτσο, Βάσσος Ψαρολίμανο
Χορηγός επικοινωνίας: Love Fm 100.7, EKO CYPRUS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X