ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανήλικες εξαφανίζονται - Τις ψάχνει η Αστυνομία

Δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Ανήλικες εξαφανίζονται είτε από την οικία τους είτε από τον χώρο στον οποίο διαμένουν και οι αρμόδιοι τρέχουν να τις εντοπίσουν. Δείτε πέντε ανήλικα κορίτσια, τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα. 

NICOLETA LUCHIANA PISLEA

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της NICOLETA LUCHIANA PISLEA, 15 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της, στη Λεμεσό, από τις 9.30μ.μ. της 8 ης Νοεμβρίου 2020.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΡΑΝΙΑ ΕΚΚΟ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λεμεσό, από τις 9.30 το πρωί της Δευτέρας, 9 Νοεμβρίου, 2020, η Ράνια Έκκο, 14 ετών, από την Λεμεσό.

Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μακριά καστανά μαλλιά και φέρει σκουλαρίκι στο φρύδι, στη μύτη και στη γλώσσα. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρο φούτερ και παπούτσια άσπρου και μαύρου χρώματος.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

AMINA RADZHIBAEVA

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λεμεσό, από τις 6.00 το απόγευμα της Δευτέρας, 9 Νοεμβρίου, 2020, η Amina Radzhibaeva, 17 ετών, από τη Ρωσία.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά και γαλανά μάτια. Κατά την αναχώρησή της φορούσε τζιν παντελόνι και μπλε σκούρα μπλούζα.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

VALLECIA NECDET

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από το σπίτι της στη Λεμεσό, η VALLECIA NECDET, 16 ετών από τη Λεμεσό.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60 μ. περίπου, εύσωμη, με καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο και κατά την εξαφάνισή της, φορούσε μαύρη αμάνικη φανέλα και μαύρο παντελόνι με άσπρες ρίγες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΦΕΡΙΑΛ ΑΝΤΕΜ (FERYAL ADEM)

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την οικία της, στην πόλη Λευκωσίας, η πιο κάτω εικονιζόμενη ΦΕΡΙΑΛ ΑΝΤΕΜ (FERYAL ADEM), 17 χρόνων, Κυπριακής καταγωγής. Σύμφωνα με την καταγγελία οικείου της προσώπου, η 17χρονη ελλείπει από την κατοικία της από τις 10.00 το πρωί, της Κυριακής, 17 Μαΐου, 2020.

Η 17χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου, με μαύρα, μακριά μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και κοντομάνικη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

(σ.σ. Το 24news επικοινώνησε με το γραφείο τύπου της Αστυνομίας, το οποίο μας ανέφερε ότι όλα τα ελλείποντα πρόσωπα που δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής είναι στην ιστοσελίδα https://www.cypruspolicenews.com/missing)

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X