ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρουν οι εικόνες του σοβαρού τροχαίου της 17χρονης (Pics)

Σε κρίσιμη κατάσταση η ανήλικη μετά το χειρουργείο

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 17χρονη από τον Κόρνο της επαρχίας Λάρνακας που τραυματίστηκε το πρωί σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή Υπεύθυνος Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας γύρω στις έξι σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία από πολίτη ότι στη περιοχή του Κόρνου εντόπισε μία κοπέλα τραυματισμένη στο δρόμο σε απόσταση 10 περίπου μέτρων από αυτοκίνητο, το οποίο είχε υποστεί ζημιές και πιθανόν να είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Κόρνου και του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα είναι ηλικίας 17 χρόνων από τον Κόρνο.

Η κοπέλα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, δεν είναι κάτοχος άδειας οδηγού ενώ το αυτοκίνητο ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο.



Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 17χρονη οδηγούσε το όχημα της στην Οδό Γιάννη Κρανιδιώτη στον Κόρνο, όταν σε κλειστή στροφή του δρόμου, φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να εκτραπεί προς τα δεξιά, να συγκρουστεί σε λίνια πεζοδρομίου, να ανατραπεί σε κατωφέρεια σε απόσταση 50 περίπου μέτρων και ακινητοποιήθηκε.

Από την σύγκρουση η 17χρονη τραυματίστηκε κρίσιμα και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X