ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναζητεί τους δράστες της ληστείας η Αστυνομία

Οι δύο δράστες περιγράφονται ως άντρες ηλικίας 25-35 ετών

Τους δράστες ληστείας και διάρρηξης κατοικίας στην επαρχία Αμμοχώστου αναζητεί η Αστυνομία, μετά από καταγγελία 77χρονης ότι δύο πρόσωπα, αφού διέρρηξαν και εισήλθαν στην κατοικία της, ασκώντας βία εναντίον της έκλεψαν τον σταυρό που έφερε σε καδένα στο λαιμό και μία καδένα που έφερε στο χέρι. Η 77χρονη κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου τη ληστεία και διάρρηξη, χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης, γύρω στις 11.40 πριν τα μεσάνυκτα, ενώ η ίδια κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο της, ξύπνησε από θόρυβο και αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να σπάζουν το τζάμι εισόδου και να εισέρχονται στο σαλόνι του σπιτιού. Η ίδια τότε κλείδωσε την πόρτα στο διάδρομο της κατοικίας για να αποτρέψει τους δράστες, που ωστόσο παραβίασαν την πόρτα και αφού ακινητοποίησαν την 77χρονη, έκλεψαν τον χρυσό σταυρό με διαμάντια που έφερε σε καδένα στο λαιμό, και τη χρυσή καδένα που έφερε στο χέρι.

Ο ένας από τους δράστες συνέχισε να κρατεί την 77χρονη και ο δεύτερος έψαξε στα δωμάτια του σπιτιού, από όπου και έκλεψε διάφορα κολιέ μικρής αξίας, ενώ στη συνέχεια και οι δύο τους τράπηκαν σε φυγή.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας ενώ τις εξετάσεις διεξάγει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Οι δύο δράστες περιγράφονται ως άντρες ηλικίας 25-35 ετών, ύψους 1.80μ. περίπου, γεροδεμένοι, με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ και οι δύο φορούσαν μαύρο μακρύ παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση