ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή στην υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη - Η πρώτη του αντίδραση

Αναστέλλεται η δίωξη των Σέρβων εκτελεστών και του βαρυποινίτη

Το πρωί της Δευτέρας (24/9) ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οδηγήθηκαν οι δύο Σέρβοι εκτελεστές καθώς και ένας βαρυποινίτης για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη και δύο φίλων του.

Εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας ενημέρωσε το Δικαστήριο ότι η ποινική δίωξη των τριών προαναφερθέντων κατηγορουμένων αναστέλλεται. Παράλληλα πληροφόρησε ότι εντός των ημερών θα αρχίσει η διαδικασία απέλασης των Σέρβων.

«Καθότι ένα σημαντικό μέρος της μαρτυρίας που είχε η Κατηγορούσα Αρχή και που προτίθετο να κατατεθεί ενώπιον σας κατά την ακροαματική διαδικασία δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Εν όψει τούτου το μαρτυρικό υλικό επαναξιολογήθηκε και αποφασίστηκε ότι στο παρόν στάδιο τουλάχιστον η δίωξη δεν δύναται να συνεχιστεί και επομένως αναστέλλεται και οι ύποπτοι θα απελαθούν».

Το «24News» επικοινώνησε με τον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος μας ανάφερε μέσω της γραμματέας του ότι δεν επιθυμεί να προβεί σε καμία δήλωση επί του θέματος. Όμως σε δηλώσεις που έκανε σε άλλο Μέσο Ενημέρωσης ο Γενικός Εισαγγελέας είπε, ότι κάποιοι μάρτυρες της υπόθεσης δεν θα καταθέσουν. Με βάση την πιο πάνω εξέλιξη η Νομική Υπηρεσία δεν θέλει να διακινδυνέψει μια τέτοια υπόθεση ενώ οι 

Σέρβοι ύποπτοι θα απελαθούν.

Η πρώτη αντίδραση από τον Αλέξη Μαυρομιχάλη

Με μια λακωνική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αλέξης Μαυρομιχάλης έγραψε, «Εμένα πάντως δεν με ρώτησε κανένας» αναδημοσιεύοντας μάλιστα σχετικό δημοσίευμα που αφορά την υπόθεση και αναφέρει ότι ο ίδιο δεν θέλησε να καταθέσει.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X