ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή για την παιδοκτόνο του Γερίου - Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη

Εναντίον της διερευνάται φόνος εκ προμελέτης

24news team

Ανατροπή φαίνεται πως σημειώνεται στην υπόθεση της 40χρονης γυναίκας από το Καζακστάν, η οποία στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το 12χρονο παιδία της και στην συνέχεια προσπάθησε να θέσει τέρμα στην ζωή της.

Η γυναίκα, η οποία είχε παραδεχθεί από την πρώτη στιγμή την διάπραξη του εγκλήματος, μετά από εξέταση από ψυχίατρο, νοσηλεύθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, ενώ εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης το οποίο δεν εκτελείτο λόγω της κατάστασής της.

Ωστόσο, μετά από νέα εξέταση από Ψυχίατρο, φαίνεται πως πλέον είναι σε θέση να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία και αναμένεται να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Εναντίον της Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης.

Το χρονικό:

Μητέρα και παιδί είχαν εντοπιστεί σε λίμνη αίματος μέσα σε διαμέρισμα στο Γέρι, από τον 52χρονο πατριό του 12χρονου στις 29/8/2019. Ο άτυχος 12χρονος, εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του, με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, τα οποία προκλήθηκαν από μαχαίρι. Η 40χρονη μητέρα του 12χρονου είχε εντοπιστεί τραυματισμένη στο σαλόνι του διαμερίσματος.

Σε δηλώσεις του τότε στην σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάιλος, ανάφερε ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, εναντίον της 40χρονης από το Καζακστάν.

Η 40χρονη αντιμετώπιζε διάφορα ιατρικά προβλήματα.

Μετά το τραγικό συμβάν, η 40χρονη νοσηλεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, αφού μετά τον θάνατο του παιδιού της, επιχείρησε να βάλει τέρμα στην ζωή της.

Η 40χρονη οδηγήθηκε στην συνέχεια στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, αφού μετά από εξέταση από γιατρό, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη παιδοκτόνος από το Καζακστάν, παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X