ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατράπηκε η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε και άρχισε να τρέχει

Υπόθεση ναρκωτικών διερευνά η αστυνομία

Πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη εντόπισε χθες σε δύο περιπτώσεις στη Λάρνακα, η Αστυνομία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας, κατά τη διερεύνηση τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε γύρω στις έξι χθες το απόγευμα στην Λεωφόρο Κάτω Βαρωσίων στη Λάρνακα, όταν ο οδηγός μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού αντιλήφθηκε την Αστυνομία, προσπάθησε με ελιγμούς να διαφύγει προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ανατραπεί και ο ίδιος να πέσει στο έδαφος.

Όταν αστυνομικός πλησίασε την μοτοσικλέτα για να ελέγξει κατά πόσον ο οδηγός ήταν καλά, αυτός σηκώθηκε και τρέχοντας κατάφερε να διαφύγει από τη σκηνή.

Στο σημείο όπου έπεσε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τυλιγμένα χαρτομάντιλα τα οποία περιείχαν τρία τεμάχια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους τριών γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά παραδόθηκαν σε άνδρες της ΥΚΑΝ για συνέχιση των εξετάσεων τους.

Εξάλλου, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που ανέκοψαν χθες βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός οδηγός, αντιλήφθηκαν ότι από αυτό έβγαινε έντονη μυρωδιά.

Το όχημα ερευνήθηκε από τα μέλη της Τροχαίας τα οποία εντόπισαν 2 χειροποίητα τσιγάρα και ένα σφραγισμένο νάιλον σακούλι που περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 0.79 γραμμαρίων.

Στον οδηγό έγινε προκαταρκτικός έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη στην κάνναβη και αφού συνελήφθη, παραδόθηκε σε άνδρες του κλιμακίου της ΥΚΑΝ Λάρνακας για συνέχιση των εξετάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X