ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστασιάδου: Να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην «Ζήνων»

«Το υπουργείο υλοποίησε τις υποχρεώσεις του»

Το Υπουργείο Μεταφορών έχει υλοποιήσει πλήρως τις υποχρεώσεις του προς την εταιρεία «Ζήνων», η οποία οφείλει να καταβάλει άμεσα τους μισθούς προς τους εργαζόμενους, δήλωσε τη Δευτέρα η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου, αναφερόμενη στην εξαγγελθείσα απεργία των εργαζομένων στην εταιρεία «Ζήνων».

Ερωτηθείσα η υπουργός για την εξαγγελθείσα από τους εργαζόμενους στην εταιρεία «Ζήνων» επ’ αόριστο απεργία, σημείωσε ότι το Υπουργείο θα πράξει ό,τι είναι δυνατό για επίλυση του θέματος που έχει προκύψει, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Κάλεσε τέλος την εταιρεία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους και να μην επικαλείται οποιεσδήποτε δικαιολογίες, για τη μη καταβολή των μισθών.

Σημειώνεται ότι, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία «Ζήνων« Λάρνακας, κατέρχονται σε επ'αόριστον απεργία από την Τρίτη 2 Ιουλίου, αφού η εταιρεία συνεχίζει να μην καταβάλλει τους μισθούς τους και παρακρατεί τις αποκοπές στα διάφορα Ταμεία τους.

Σε γραπτή ανακοίνωση των Συντεχνιών ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ, ΔΕΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΟΚ, αναφέρεται ότι «η εταιρεία Λεωφορεία Λάρνακας ΖΗΝΩΝΑΣ δεν κατέβαλε μέχρι στιγμής το μισθό των εργαζομένων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και αν καταβληθούν οι μισθοί των εργαζομένων θα είναι κατά 50% μειωμένοι».

 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X