ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναρριχάται στα ύψη ο υδράργυρος

Αισθητή η άνοδος τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση