ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανανεώθηκε η κράτηση του «βαρόνου» των ναρκωτικών

Για άλλες 6 μέρες υπό κράτηση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα, Σάββατο, ο 27χρονος «βαρόνος» ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου, μετά από παραβίαση τοίχου και παραθύρου του «φρουρίου» του στην Ανθούπολη.

Η Αστυνομία αιτήθηκε την ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για άλλες έξι μέρες, με το Δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα.


Δοκιμασμένη και σίγουρη μέθοδος για να αποφύγουμε το πρόστιμο (Vid)


Το «ντου» της Αστυνομίας και το γκρέμισμα του «φρουρίου»

Μέλη της ΥΚΑΝ και του ΕΑΟ έκαναν έφοδο στην οικία – φρούριο του 27χρονου. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ο ύποπτος και αφού του επιστήθηκε η προσοχή στον νόμο αυτός απάντησε «Δεν ξέρω έτσι πράματα».

Ο 27χρονος με το που αντιλήφθηκε την προσπάθεια των μελών του ΕΑΟ να εισέλθουν στην οικία του άναψε ξυλόσομπα και προσπάθησε να καταστρέψει τεκμήρια.


Πώς τρύπωσαν στο «φρούριο», ο φόβος και ο...«πελάτης»


Στην οικία του μετά από έρευνα, εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 70 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 68 γραμμαρίων, 5 χειροποίητα τσιγάρα με καπνό και κάνναβη. Εντοπίστηκαν επίσης μεγάλος αριθμός μη χρησιμοποιημένων συρίγγων οι οποίες παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω σύριγγες είναι του ίδιου τύπου με αυτές που βρέθηκαν δίπλα στον 35χρονο.

Επίσης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 7515 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 2619 ευρώ σε κέρματα, καθώς και αριθμός χρυσαφικών, ενώ βρέθηκαν μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και κερμάτων, κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και κάρτες κινητών τηλεφώνου.

Ο 27χρονος τοποθέτησε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο «ξήλωσαν». Ανακρινόμενος απάντησε «Εγώ τις έβαλα».
Ανακρινόμενος προφορικά ο ύποπτος αρνήθηκε να απαντήσει σε οτιδήποτε ενώ είπε «θέλω να συμβουλευτώ τον δικηγόρο μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X