ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακόπηκαν για έλεγχο και έριξαν τα ναρκωτικά από το παράθυρο

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, εναντίον 34χρονου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 πριν το μεσημέρι, χθες, μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος σε δρόμο στην επαρχία Πάφου, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου.

Συνοδηγός στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 34χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ελέγχου, θεάθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να ρίχνει στο έδαφος δύο νάιλον σακουλάκια, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα Αpache στην Κύπρο

Εναντίον του 34χρονου και του 46χρονου εξασφαλίστηκαν στη συνέχεια Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων συνελήφθησαν για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Ακολούθησαν έρευνες στις κατοικίες του 34χρονου και του 46χρονου, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το ύποπτο, ενώ με την ολοκλήρωση των εξετάσεων που σχετίζονταν με τον 46χρονο, αυτός αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς για το τροχαίο αδίκημα της οδήγησης οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης.

Ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ υπό κράτηση τέθηκε και ο 46χρονος, αφού εναντίον του εκκρεμούν Δικαστικά εντάλματα προστίμου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X