ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η νεκροτομή επί της σορού του 33χρονου

Όλες οι πληροφορίες

Αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 33χρονου από τη Ρουμανία, που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις 22 Ιουλίου και εντοπίστηκε χθες θαμμένος σε ανοικτό χώρο πίσω από πρατήριο βενζίνης στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι λόγω του χρόνου που παρήλθε από τον θάνατο του 33χρονου, του γεγονότος ότι το θύμα ήταν θαμμένο από τις 22 Ιουλίου κάτω από όγκους χώματος και άμμου, και επειδή η σορός είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση, κρίθηκε αναγκαία η παρουσία ανθρωπολόγων στην νεκροτομή.

Οι ανθρωπολόγοι σε συνεργασία με τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου θα επιχειρήσουν να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του 33χρονου και να εξακριβώσουν τους ισχυρισμούς του 26χρονου φερόμενου δράστη της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος από την Ινδία παραδέχθηκε στους ανακριτές της υπόθεσης ότι στις 22 Ιουλίου κτύπησε το θύμα το οποίο έπεσε στο έδαφος και κτύπησε, χωρίς όμως να αντιληφθεί, όπως ισχυρίστηκε, ότι σκοτώθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση