ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άμεση φυλάκιση σε 51χρονο - Οδηγούσε «ντίρλα» στο μεθύσι και προκάλεσε τροχαίο

Ο 51χρονος πρόσφατα απέκτησε άδεια οδηγού

Αμεση φυλάκιση 15 ημερών και στέρηση της άδειας οδηγού για δύο μήνες, επέβαλε την Τρίτη (21/1) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε άνδρα ηλικίας 51 ετών, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλης και πρόκλησης ατυχήματος.
 
Με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, άνδρας 51 ετών από τη Ρουμανία, κάτοικος Δρομολαξιάς, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Τάσου Παπαδόπουλου στη Δρομολαξιά, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και με την άφιξη τους διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν σε κατάσταση μέθης.

Στον 51χρονο διενεργήθηκε αλκοτέστ με προκαταρκτική ένδειξη 121 μλγμ και τελική 111 μλγμ, αντί 9 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.
 
Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 51χρονος πρόσφατα απέκτησε άδεια οδηγού, οδηγούσε με μαθητική άδεια και χωρίς άδεια κυκλοφορίας ενώ δεν έφερε ασφαλιστική κάλυψη.
 
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή σήμερα η Αστυνομία προέβη σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου ο 51χορνος  παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες της οδήγησης μηχανοκινήτου οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλης και πρόκλησης ατυχήματος.
 
Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου επέβαλε στον 51χρονο ποινή άμεσης φυλάκισης 15 ημερών και στέρησης της άδειας οδηγού του για δύο μήνες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X