ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αίθριος σήμερα ο καιρός - Πότε αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα ανατολικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά µέχρι δυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και παροδικά στα ανατολικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά το απόγευµα, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη, αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, που θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, κατά το τριήµερο.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, αισθητά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Τετάρτη, αναµένεται πτώση της θερµοκρασίας, παραµένοντας όµως πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X