ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγριεύει» ο καιρός - Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και σταδιακά και σε άλλες περιοχές. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ τοπικά ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευµα αναµένεται βελτίωση του καιρού.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ενώ την Τρίτη θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα µε την ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X