ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγρίεψε» ο καιρός: Χιόνια στο Τρόοδος - Ποτάμια οι δρόμοι στη Λεμεσό (vid)

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Κακοκαιρία επικρατεί σε ολόκληρη την Κύπρο αφού σύμφωνα και με την μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.


Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου - Τα πρώτα στοιχεία


Τα τερτίπια του καιρού φαίνεται να συνεχίζονται αφού μετά από ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο σήμερα Τρίτη (16/4) στο Τρόοδος χιονίζει ενώ σε Λεμεσό και Πάφο άρχισαν ήδη καταιγίδες συνοδευμένες με χαλάζι.

 

 

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα, μέτριοι 4 και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα δυτικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή, τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X