ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η 81χρονη που εξαφανίστηκε στην Πάφο

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία της ηλικιωμένης γυναίκας

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από χθες βράδυ, από την οικία όπου διαμένει στην Πάφο, η Nelli Zakharova, 81 ετών. Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης με σκούρα καφέ κοντά μαλλιά και κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρη ζακέτα (με λουλουδάκια), σκούρο παντελόνι και φορούσε γυαλιά μυωπίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας στο τηλέφωνο 26806350, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

Επανήρχισαν το πρωί οι έρευνες με περίπολα της Αστυνομίας και πεζοπόρα τμήματα για τον εντοπισμό 80χρονης από τη Ρωσία που διαμένει στην Πέγεια και εξαφανίστηκε.

Την υπόθεση της εξαφάνισης της κατήγγειλε στην Αστυνομία ο γαμπρός της, Ε/κ κάτοικος Πέγειας, χθες το βράδυ στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 80χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Αναχώρησε από την κατοικία της πεζή γύρω στις 20:30 χθες και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει.

Η Αστυνομία διεξήγαγε έρευνες στην περιοχή με τη συνδρομή και κατοίκων της περιοχής καθόλη τη διάρκεια της νύκτας χωρίς αποτέλεσμα.

Οι έρευνες επανήρχισαν σήμερα το πρωί. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X