ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγιο είχε 15χρονος! Ξέσπασε φωτιά σε οικία στην Γεροσκήπου

Πρόλαβε και εξήλθε με ασφάλεια

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το απόγευμα σε κατοικία στην Γεροσκήπου της Επαρχίας Πάφου. Ένα 15χρονο παιδί που βρισκόταν στην κατοικία εξήλθε με ασφάλεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κλήση για την πυρκαγιά λήφθηκε την Κυριακή στις 15.25. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16.00.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς στην οικία βρισκόταν ένα 15χρόνο παιδί, που εξήλθε του σπιτιού με ασφάλεια και ενημέρωσε την μητέρα του και αυτή με την σειρά της την Πυροσβεστική. Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημίες υπνοδωμάτιο της οικίας.

Από το καπνό επηρεάστηκε η βαφή και ο εξοπλισμός ολόκληρου του σπιτιού. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η ώρα 21.35 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε προκατασκευασμένο υποστατικό από τσίγκους πολυουρεθάνης, σε περιφραγμένο χώρο σε χωράφι παρά το χωριό Χοιροκοιτία.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22.48. Το υποστατικό που χρησιμοποιείται ως εξοχική κατοικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00 της 1ης Ιανουαρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 4ης Ιανουαρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 127 κλήσεις για βοήθεια, 102 πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 8 ψευδείς κλήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 3ης Ιανουαρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 4ης Ιανουαρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 44 κλήσεις για βοήθεια, 35 πυρκαγιές, 6 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X