ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς - Σύλληψη δύο Τουρκοκυπρίων

Διαβάστε πώς τους πέρασαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 27 χρόνων, κατοίκους Λευκωσίας, πέρασε τα ξημερώματα η Αστυνομία στη Λεμεσό. Οι δύο συνελήφθησαν μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της πόλης και ρίψη πυροβολισμών.

Συγκεκριμένα, στις 3.30 τα ξημερώματα, περίπολο της τροχαίας εντόπισε να κινείται στην περιοχή του παλιού λιμανιού αυτοκίνητο το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 11 του περασμένου Ιουνίου στη Λευκωσία. Το περιπολικό της τροχαίας επιχείρησε να ανακόψει για έλεγχο το αυτοκίνητο, ωστόσο, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, κατάφερε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού. Περιπολικό του ΟΠΕ έριξε ένα προειδοποιητικό πυροβολισμό εναντίον του αυτοκινήτου σε μια προσπάθεια να αναγκάσει τον οδηγό να σταματήσει. Εκείνος όμως συνέχισε, σύμφωνα με την Αστυνομία, απτόητος την πορεία του.

Τελικά, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε ανοικτή περιοχή στο Ζακάκι. Σε εκατό μέτρα απόσταση, τα μέλη της αστυνομίας αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να τρέχουν. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν χρησιμοποιώντας «την ανάλογη βία», καθώς ο ένας από αυτούς φέρεται να αντιστάθηκε στη σύλληψη. Οι δύο δεν είχαν ταυτότητες ή άλλα έγγραφα στην κατοχή τους. Μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δύο Τουρκοκύπριους, κατοίκους Λευκωσίας, 40 και 27 χρόνων.

Προφορικά ο ένας εκ των δύο φέρεται να παραδέχθηκε ότι επέβαινε στο αυτοκίνητο με άλλα δύο πρόσωπα. Για την υπόθεση η αστυνομία αναζητεί ένα ακόμη πρόσωπο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί εάν οι ύποπτοι εμπλέκονται και σε άλλα αδικήματα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση