ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγγίζει» τους 35 βαθμούς ο υδράργυρος

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Η αραιή σκόνη αναμένεται σύντομα να υποχωρήσει, αλλά το Σάββατο θα παρατηρηθεί εκ νέου αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αλλά το πρωί στο ανατολικό μισό του νησιού μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί στα ανατολικά και στα νότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Αργά το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, στο ανατολικό μισό του νησιού, δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά, στο ανατολικό μισό του νησιού, μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματίζεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο την Παρασκευή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X