ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αγγελίδη

«Θα συναντιόμαστε σε νέο ρόλο και καθήκοντα»

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου μετατίθεται ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μετάθεση την οποία και ο ίδιος επιβεβαιώνει στο ΚΥΠΕ.

Ο κ. Αγγελίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Επιχειρήσεων, στη θέση του κ. Κλείτου Ερωτοκρίτου, που μετατίθεται στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και συγκεκριμένα στη θέση του υποδιευθυντή της ΥΚΑΝ.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας προέβη και σε άλλες μετακινήσεις τόσο στην Πάφο όσο και στις υπόλοιπες επαρχίες.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι με τις νέες μεταθέσεις θα είναι προσωρινά από αύριο ο νέος Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Επιπρόσθετα, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως θα συνεργαστεί πλήρως με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου κ. Νίκο Πενταρά και όλους τους συναδέλφους του για την εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου

Επίσης, ο κ. Αγγελίδης συνέταξε και το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία του και στην σχέση που έκτισε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, καθώς και τους συνεργάτες του στο αστυνομικό σώμα. Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο είχε γίνει γνωστή η αλλαγή σκυτάλης στο νευραλγικό αυτό πόστο, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται την Τρίτη 18 Ιουνίου, σχεδόν έναν μήνα μετά.

Ο κος Αγγελίδης, αναφέρει ότι αποχαιρετά τον κόσμο της επικοινωνίας γεμάτος εμπειρίες, ενώ εκφράζει την άποψη ότι υπήρξε καλή συνεργασία και δίκαιη προσέγγιση των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον κ. Αγγελίδη διαδέχεται ο Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Λάρνακα.


Παραδίδει την σκυτάλη ο Αγγελίδης


Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Αποχωρώντας από το κρίσιμο πόστο του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τη δημοσιογραφική οικογένεια και τους υπόλοιπους συντελεστές της ενημέρωσης, για την αγαστή συνεργασία.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια - και δεν ήταν λίγα - μπορέσαμε μαζί να συμβάλουμε στην ενημέρωση της κοινής γνώμης με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα.

Ως επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων νιώθω ότι διαχειρίστηκα την επικοινωνία και πληροφόρηση εκ μέρους της Αστυνομίας, ως υψηλής αξίας δημόσιο αγαθό, με σοβαρότητα και υπεύθυνο τρόπο έναντι των πολιτών και δίκαιο τρόπο έναντι των Μ.Μ.Ε.

Χαίρομαι γιατί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους Αρχηγούς Αστυνομίας και την ανώτατη ηγεσία, με γνώμονα την πιο έγκυρη επικοινωνία και την οικοδόμηση σχέσεων με την κοινωνία, στο πλαίσιο μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους, φίλους και συνεργάτες μου στο Γραφείο, για τη συνεργασία και τη συνεχή αναβάθμιση των μορφών σύγχρονης επικοινωνίας. Εργαστήκαμε σαν ομάδα και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Αποχαιρετώ τον κόσμο της επικοινωνίας γεμάτος εμπειρίες από όλο το φάσμα της αποστολής της Αστυνομίας, αφού είχα ευκαιρίες συνεργασίας με όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες μας.
Τώρα, θα συναντιόμαστε σε νέο ρόλο και καθήκοντα, πάντοτε για την ασφάλεια και προστασία των πολιτών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X