ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφόρητη η ζέστη - Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το µεσηµέρι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και από το µεσηµέρι και µετά, στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης: SOS: Κόκκινος συναγερμός για κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιών στην Κύπρο

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν, τοπικά, χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή: θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή.
Η θερµοκρασία την Τετάρτη και την Πέµπτη θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, ενώ την Παρασκευή θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X